top of page
_home transf.jpg

YOUTH

Välkommen att hänga med oss!

Vi vill att du som tonåring ska känna att du kan komma som du är och ha det riktigt bra med oss. Du och dina kompisar är alltid välkomna till kyrkan! Våra ledare finns på plats för dig. Vi pratar gärna om livet, Gud eller andra saker du funderar på.

Du som är mellan 13 och 19 år är välkommen.

YOUTH - ALL IN Alingsås
YOUTH - ALL IN Alingsås
03 maj 2024 16:30
Pingstkyrkan Alingsås
ALL IN - en fullmaxad ungdomshelg den 3-5 maj i Pingstkyrkan Alingsås

Sommarens lägertips

CAMP WEST
5-9 augusti
SURF N´ SKATE
27-30 juni
BRODDETORP
21-25 juni

Information

För att få information om vad som händer på fredagarna kan du anmäla dig till sms-gruppen här. Informationen kommer även upp på instagram - @uddevallapingst_ung. Där kan du också kolla in schemat för en överblick över våren! :)

Upplägg

Vi har fyra olika typer av inriktningar på fredagarna. Vi tror att kombinationen av dessa är riktigt bra, så se till att vara med på alla olika typerna! 

Alla våra samlingar drar igång 19.00 och håller på till omkring 22.30 tiden om inte annat uppges :) 

Våra "Vuxna På Plats" eller Ungdomsledare är kvar tills vi stänger.

  • YOUTH - Real Life

Vi startar kvällen med att sjunga sånger till Gud för att visa hur mycket vi älskar honom. Sedan får vi höra på någon som säger något om RealLife - livets alla utmaningar och äventyr. 

Sedan öppnar vårt café där du kan köpa pan-pizza, dricka och godis. OCH vi spelar rundpingis eller snackar om vad vi gjort i veckan. 

  • YOUTH - FriYAY! 

Äntligen Fredag! Förbered dig på en kväll fylld med skratt & lekar, tävlingar & priser. Fokus på att lära känna varandra bättre. 

Vi hänger också i caféet och äter ibland någon god mat tillsammans.

  • YOUTH - On the road

Det är dags att åka ut och träffa ungdomar från andra kyrkor runtomkring! En kväll när vi lär känna nya vänner och breddar våra vyer.  

  • YOUTH – Hemma Hos

Vi åker hem till någon i församlingen på besök för att umgås, ha samling och äta eller fika tillsammans. En kväll att få träffas i hemmiljö.

Vi ses på fredag!

bottom of page